Inspraakprocedure

Aldtsjerk Foarút heeft de inspraak gedaan

Aldtsjerk Foarút heeft zelf vanaf 19 januari 2017 tot 2 maart 2017 de inspraak voor het voorontwerp bestemmingsplan Aldtsjerk Foarút verzorgt in plaats van de gemeente Tytsjerksteradiel.Hiervoor zijn gedurende de inspraakperiode inloopspreekuren gehouden op alle woensdagen, 25 januari, 1, 8, 15, 22 februari en 1 maart 2017, vanaf 19.30 tot 21.00 uur Een ieder kon hier terecht voor vragen en opmerkingen over het voorontwerp bestemmingsplan Aldtsjerk Foarút en de concept welstandsnota.

Resultaat inspraakprocedure besproken met Aldtsjerk

Alle vragen die gesteld zijn gedurende de inspraakperiode zijn besproken met de gemeente Tytsjerksteradiel. Dit heeft geleid tot een overzicht van vragen en antwoorden. Deze vragen en antwoorden zijn op 16 maart 2017 tijdens een speciale bijeenkomst in dorpshuis Oerein besproken met 12 aanwezigen.  Op 12 april 2017 zijn de vragen en antwoorden tevens besproken op de algemene ledenvergadering van Dorpsbelang Oudkerk.

De vragen die gesteld zijn hadden deels betrekking op Aldtsjerk Foaút en deels op het voorontwerp bestemmingsplan. De vragen betreffende het bestemmningsplan zijn verwerkt in samenspraak met de gemeente Tytsjerksteradiel door Aldtsjerk Foarut in een inspraaknotitie.

De vragen en antwoorden kunt u hier inzien.

De inspraaknotitie kunt u hier inzien. Er is tevens een zienswijze ingediend, deze kunt u hier inzien.

 

13 juli 2017 besluitvorming in gemeenteraad

De overleg en inspraak nottie Aldtjerk Foarút is 13 juli 2017 vastgesteld in de gemeenteraad van de  gemeente Tytsjerksteradiel.

Aldtsjerk, het dorp

 

Beelden van Aldtsjerk

 

De plannen

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking over deze site? Gebruik dan het onderstaande mailformulier.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Type hier de bovenstaande code over. Geen hoofdletters.